Notranje oblikovanje

Interier je pravzaprav prostor v katerem se biva, zato je pomembno tudi njegovo oblikovanje. Barve, oblike, svetloba in skadno oblikovanje veliko pripomorejo k dobremu počutju in produktivnosti. Zato se na željo stranke posvetimo tudi oblikovanju notranjosti. Predstavimo opcije barv in materialov, oblikujemo osvetlitev in predvidimo opremo.

  Osvetlitev

  Osvetlitev se dela v navezavi z elektro instalacijami. Za vsak prostor se, glede na namen uporabe, predvidi ustrezen nivo in temperaturo svetlobe, razporedi svetila in oblikuje glede na opremo prostora. Pripravimo tudi izbor svetil z vsemi podatki.

  Barvna študija

  Veliko se pri oblikovanju naredi že z izborom barv, tako za zidne in stropne odtenke, kot tudi barve opreme in talnih oz. stenskih oblog. Pri zidnih in stenskih barvah so zelo uporabne tudi številne dekorativne tehnike, ki dajejo površinam prav poseben značaj

  Izbor talnih in stenskih oblog

  Izbor talnih oblog pogojuje veliko število dejavnikov, ki so odvisni predvsem od namena uporabe prostora, obrabnosti, barvne študije, preference strank, otipni občutek in tudi drugim tehničnim zahtevvam, kot so npr. talno in stensko gretje. Glede na izbrane obloge se predvidi način polaganja, detajle stikovanj, letvanje, itd.

   Mizarski projekt opreme

   Za vso opremo po meri izdelamo projekt za mizarja, z vsemi potrebnimi detajli in podatki, da se oprema izdela čimbolj natančno s čim višjim uporabniškim efektom.

    3D prezentacije

    Snovanje idejne zasnove je faza, kjer poteka intenzivno usklajevanje z naročnikom. Zato uporabljamo različne predstavitvene tehnike, da se investitorju prikaže realen izgled objekta in njegove okolice.
    Pri tem uporabljamo predvsem prostorske prezentacije objekta v obliki 3D računalniških izrisov, video prikazov in modelov. Na ta način je razumevanje zasnove in oblikovanja stavbe veliko bolj učinkovito, hitro in kakovostno.

    • Naše reference...