Organizacija razpisa

Po izdelani izvedbeni dokumentaciji sledi pridobivanje ponudb izvajalcev. V okviru naše pisarne poskrbimo tudi za ta pomemben segment gradnje. Na kvalitetno izdelan izvedbeni projekt tako lahko pričakujemo tudi konkretne in realne ponudbe izvajalcev.
Dolgoletno udejstvovanje v projektivi, nadzoru in gradnji objektov nam je omogočilo, da smo spoznali širok nabor različnih izvajalcev. Tako lahko stranki ponudimo preverjen izbor izvajalcev za posamezne gradbene, obrtniške ali instalacijske faze. Ker naš projekt seveda zelo dobro poznamo, smo tudi prvi, ki lahko ocenimo realnost ponudb in svetujemo pri izboru.
Del izbora je tudi naša ponudba izvajalcev iz naše skupine. Ker delujemo celostno, imamo poleg projektive tudi svojo ekipo preizkušenih izvajalcev za vse faze gradnje s poudarjenim znanjem za pasivno gradnjo. To omogoča, da kvaliteten projekt prenesemo tudi v hitro in kvalitetno izveden objekt, kar je še posebej pomembno za pasivne hiše.

    Analiza ponudb

    Vse prejete ponudbe za izvedbo objekta analiziramo in primerjamo. S tem ugotavljamo segmente ponudbe z najnižjo ceno, a še vedno korektno izvedbo, ugotavljamo morebitne nedoslednosti in obseg del, ki jih je določen ponudnik sposoben izpeljati. Ta analiza potem omogoči naročniku lažjo odločitev za najem izvajalca.