Nizkoenergijska hiša   Pasivna hiša   Izračun energetske bilance PHPP   Penjeno steklo   Nadzor   

Arhem, OBLIKOVANJE PUBLIKACIJ

OBLIKOVANJE >> OBLIKOVANJE PUBLIKACIJ

 
Knjiga, časopis, revija, plakat, logotip ali slogan vašega podjetja so sestavljeni iz vsebine in podob - risb, fotografij, črk. Te podobe so lahko umetnost, vir stvarnih informacij ali podpora marketingu. Odvisno od tega, komu so namenjene in kaj sporočajo.

Vaše želje
Naše sodelovanje se začne z vašimi željami. Podobno kot krojač vzame telesne mere, da lahko sešije obleko po meri, mi potrebujemo podatke o obliki, dimenzijah, vsebini in namenu izdelka, tehničnih rešitvah, končnem mediju, ... Na podlagi izkušenj, ki jih imamo, vam svetujemo in pomagamo, da bodo odločitve lažje.

Prvi obrisi
Na tej stopnji naredimo strukturo končne podobe: snujemo ideje, oblikovne osnutke, izberemo barve, pisave, določimo dimenzije, zberemo tekste, fotografije, ilustracije ...

Osnutke vam pošiljamo v potrditev in upoštevamo pripombe. Ker so obrisi le korak do končne izvedbe, si tukaj radi vzamemo nekaj več časa. Izvedba sledi, ko smo skupaj z vami prepričani, da je osnutek zrel za finalizacijo.

Izvedba
Ustvarjalnemu procesu sledi sicer manj glamurozna, a še kako pomembna tehnična izvedba in priprava za tisk. Sami postopki seveda niso skrivnost, vendar mora pravila stroke poznati predvsem grafični oblikovalec, zato vas s temi podrobnostmi ne obremenjujemo. Dialog obstaja skozi ves proces sodelovanja, zato smo vam s pojasnili vedno na voljo. Naša želja je zagotoviti sodelovanje in izdelek, s katerimi boste zadovoljni.

Zaupanje
Nastajanje podob je proces, skozi katerega vas vodimo sistematično in po opisani poti: od kreative do izvedbe. Cilj je rojstvo podobe, ki bo izpolnila poslanstvo: to je nagovoriti želeno občinstvo. Poznamo svojo vrednost, zato glede načina dela nismo prav nič skrivnostni. Smo mnenja, da mora naročnik vedeti, kaj je dobil za svoj denar. Vedno poskrbimo, da ima vpogled v obseg naročene storitve. Vaše zaupanje je naša najboljša popotnica in mi se zavedamo njegove vrednosti.
 

 

Nazaj na Oblikovanje
 
KONTAKT:
PasivnaGradnja.si
Arhem d.o.o.
Ulica talcev 5, 1000 Ljubljana
T: 01 430-23-19
T: 01 430-23-18
M: 041 514-746
info@arhem.si
info@pasivnagradnja.si
www.arhem.si
www.pasivnagradnja.si
Naše aktivnosti in delo na projektih lahko v realnem
času spremljate preko:


     © Arhem d.o.o., 2006. Vse pravice pridržane.